مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶ کاپکیک
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک سینی مخصوص کاپکیک را قالب کاغذی بگذارید.
۲. شکر، آرد، بیکنیگ پودر و نمک را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
۳. در کاسهای دیگر شکر، روغن مایع، اسانس وانیل و تخم مرغ را ریخته و با هم ترکیب کنید.
۴. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. این کار را با همزن سیمی انجام دهید.
۵. به آرامی آب را به خمیر اضافه کنید و با سرعت پایین بهم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. در صورتی که مواد خمیر به بالای کاسه رفت با لیسک آنها را به پایین برانید تا از مخلوط شدن کامل آنها مطمئن شوید. توجه داشته باشید که این خمیر مقداری رقیق است.
۶. قالبهای کاپکیک را تا نیمه از این خمیر پر کنید و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید یا اینکه با خلال دندان تست کنید بینید پختهاند یا نه. خلال دندانی که در کاپکیک فرو میکنید باید حاوی خرده کاپکیک باشد بصورت قلمبه باشد نه اینکه کاملا تمیز باشد.
۷. قالب کاپکیکهای وانیلی را از فر درآورده و بگذارید حدود ۲ دقیقه بماند تا خنک شود سپس روی توری شیرینیپزی بگذارید تا کاملا خنک شوند.
نوش جان همگی
درباره این سایت